fbpx

Introductie
In de introductie stelt Delia zichzelf voor en vertelt ze wat je zal leren in haar cursus.

Diversiteit en inclusie zijn geen nieuwe concepten
Diversiteit en inclusie zijn geen nieuwe concepten. Bedrijven zijn er volop mee bezig, en dat is maar goed ook. Misschien vraag je je dan af waarom het nog steeds veelbesproken onderwerpen zijn. In deze module vertelt Delia ons waarom diversiteit en inclusie nog steeds belangrijk zijn binnen organisaties. Daarnaast gaat ze verder in op de diversiteitsparadox, een tegenstelling die soms moeilijk te vermijden is.

Het belang van DEI juist te meten
Wat zijn diversiteit en inclusie nu precies? En waarom is het belangrijk om deze factoren juist te meten? In deze module geeft Delia antwoord op deze vragen aan de hand van enkele oefeningen.

De best practices en de valkuilen
Waar moet je op letten wanneer je diversiteit en inclusie wilt meten? Wat zijn de best practices en wat zijn de valkuilen waar je in je organisatie voor moet opletten? In deze module gaat Delia dieper in op deze vraag aan de hand van praktische tips en aanbevelingen.

Meten hoeft niet ingewikkeld te zijn
In deze laatste module deelt Delia praktische tips en tricks om aan de slag te gaan. Ze gaat in op verschillende vragen die haar vaak worden gesteld. Met deze vragen toont ze aan dat meten niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ook met kleine stappen, kan je grote verschillen maken.